Ballet panty's Er zijn 12 producten

De balletkleding voor heren wordt gekenmerkt door onder andere de balletmaillots welke moeten voldoen aan specifieke eisen op het gebied van resistentie en comfort.De balletmaillots voor heren hebben in de loop van de tijd weinig veranderingen ondergaan als we de vernieuwingen op het gebied van de stoffen buiten beschouwing laten. Ze zijn verkri...

De balletkleding voor heren wordt gekenmerkt door onder andere de balletmaillots welke moeten voldoen aan specifieke eisen op het gebied van resistentie en comfort.De balletmaillots voor heren hebben in de loop van de tijd weinig veranderingen ondergaan als we de vernieuwingen op het gebied van de stoffen buiten beschouwing laten. Ze zijn verkrijgbaar met hoge en lage taille, met voeten of voetloos en verder vervaardigd van hypoallergene materialen met een bacteriostatische werking die de groei van bacteriën remt en zo de gezondheid van de danser helpt beschermen.

Meer
Toont 1 - 12 van de 12 artikelen
 • Hier is nog een basic item van kleding voor mannen, dansen, ze kunnen gebruiken tijdens de lessen, repetities of uitvoeringen; de vorm is zeer comfortabel in dit broek man M14 gereduceerd tot het minimum van de naden en voeg een rand elastiek in de taille en in de zoom tot halverwege het bovenbeen. Ook geschikt voor kleine kinderen dankzij onze weefsels...

  21,90 € + IVA
 • Shorts dance man M15 comfortabel in alle seizoenen te dragen op een body of tank tops, truien, enz., voor de praktijk van elke vorm van dans. Het leven en de been te koppelen van de dij naar de grens, flexibel, bruikbaar in alle maten en in alle kleuren, in katoen en lycra.

  21,90 € + IVA
 • Zeer veelzijdig patroon van deze panty ' s man , zonder een voet M611, die is onderscheiden van de modellen van de "klassiekers", vanwege het ontbreken van de voet; het is een lage opkomst en een goede pasvorm, is geschikt, dus ook moderne dans, acrobatiek, etc., ook Verkrijgbaar in alle maten small en extra small.

  26,70 € + IVA
 • De broek dance man M605 zijn een stuk van de kleding en dans voor een man, dat is zeer veelzijdig en comfortabel, nauw aansluitend op de dij en zacht op het kalf, geschikt voor moderne dans, maar ook klassieke, eigentijdse en musical. Het elastiek in de taille kunt u om ze te dragen, zelfs gleed op de zijkanten.

  28,90 € + IVA
 • Dans turnpakje man lage taille M601 ideaal voor de studie van de klassieke dans, zowel als een kostuum van de show, om te dragen, alleen of te matchen met blouses of hemdjes. Ook verkrijgbaar in kleinere maten van baby, katoen, of lycra in hun respectieve kleuren.

  28,90 € + IVA
 • De Pantajazz Man een Dubbele Kleur is een stuk van de kleding dance man, speciaal ontworpen voor jazz dance, het been is knus op de dij en zachter op de kuit. Zijn functie is om te kijken een van de korte broek droeg korte dan de lange: in feite is het onderste deel van het been vanaf de knie naar beneden is geplaatst met de naad en een contrasterende kleur.

  32,60 € + IVA
 • Onvervangbaar voor danslessen klassieke of eigentijdse, kan ook worden gebruikt voor andere stijlen en zelfs als een kostuum het kostuum academische man M915 onderscheidt zich door de brede hals, op de schouder, een tank top en aan het been lid, die gaat om de bescherming van de hals van de voet, is perfect, en dus ook met de blote voet.

  38,00 € + IVA
 • De dans turnpakje man om het leven hoog M602 is aangegeven te houden bedekt het lumbale gebied tijdens de studie, maar het is ook een typisch mannelijk kostuum met bijpassende vesten en jassen. Nauwsluitende pasvorm met de gehele voet, zelfs in de maatregelen voor een jongen.

  39,00 € + IVA
 • Line-montage-en lekvrij, zelfs in het dansen, levendig, het pak mannelijke dans M913 heeft gesneden typische mannen kleding van de klassieke dans, maar kan ook worden gebruikt voor de eigentijdse, moderne, theater, dans en gymnastiek. De poot strak beschermt ook de wreef van de voet, de diepe V-hals ontdekt de borst, terwijl de rug heeft de schouderbanden...

  39,90 € + IVA
 • Veelzijdig en stijlvol kleed voor de mannelijke dans, als al onze kleding klassieke dans de mens is verkrijgbaar in de stoffen en de kleuren van uw keuze. Met de juiste combinaties in lycra en is geschikt voor de interpretaties van het podium of in de uitvoering in katoen geweldig zijn voor lessen met een vleugje elegantie.

  41,50 € + IVA
Toont 1 - 12 van de 12 items
-->