De kostuums, de scène, polka Dots C2515

76,90 €

+ IVA

22 werkdagen

De kostuums door de scène polka-Dots, smaak vaag spaans hebben de afwisseling tussen lycra en gedessineerde stof; het lichaam in lycra heeft spaghetti bandjes onzichtbaar en een top ruches loopt helemaal rond de buste vorm in de mouwen en een sjaal; twee volants van de rok, genaaid op de heup niet verder uitbreiden van de taille lijn, diagonaal gesneden, en dan de jurk is asymmetrisch.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

Colore Lycra
Raso stampato
COLORE DELLA GONNA (RASO)
Maat


Deze kostuums, scène, Stippen, ruches en lange mouwen en sjaal zijn perfect voor de spaanse, de zigeuner, en de levendige personages en bizarre; we kunnen produceren ze in alle soorten en maten. Het is aanbevolen dat u overeenkomen met de kleur van de lycra varianten beschikbaar voor de fantasie van polka dots.

StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomDe kostuums, de scène, polka Dots
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni