Klassieke dans kleding Lady C2523

53,80 €

+ IVA

14 werkdagen

Voor uw essays klassieke dans kleding Lady en romantische ruches van kant en de sluier: een schone lijn en de meer moderne, dat past ook aan de abstracte balletten. Het lichaam in lycra laag uitgesneden boot heeft een schouderriem en een breed dat daalt lichtjes op de schouder; de rok heeft 4 afwisselende lagen van kant en chiffon in twee kleuren van uw keuze, met tule onderrok voor het handhaven van de amplitude.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
PIZZO CLARA
COLORE DEI VELI DI CHIFFON SULLA GONNA
Maat


Ontworpen voor het gemak van de dansers van de klassieke dans kleding Vrouw in de romantische stijl, het lichaam in lycra met een korte rok: two-tone chiffon, kant en tule. Ook de kindermaten.

StofLycra en Chiffon
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomKlassieke dans kleding
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni