Jurk klassieke dans Rélevé C2806

32,73 €

38,50 €

-15%

+ IVA

15 werkdagen

De jurk klassieke dans Rélevé is een patroon dat is zeer lineair en het is juist om deze door te variëren met de kleur die je geeft aan de verschillende stijlen van dans: klassiek, neoklassiek, het vertellen van verhalen, choreografie, barok, enz., met de mogelijkheid van hergebruik door het toevoegen van een detail (lint, bloem,...). Op het lichaam, zonder snijdt in dunne bandjes is aangesloten op de empire-stijl, de chiffon rok om het wiel met een lengte onder de knie.

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
COLORE DELLA GONNA (CHIFFON)
Maat


StofLycra en DVORG
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomJurk klassieke dans
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni