Jurken ballet Soutenu C2804

44,00 €

+ IVA

15 werkdagen

Geschikt voor alle leeftijden, zelfs voor de zeer kleine, niet omvangrijk, de Jurken, ballet Soutenu lineair, maar het zorgt voor een mooie draperen in de beweging van de dans. Het lichaam schouder grote lycra heeft een ronde hals verminderd, de rok is gemaakt van doorzichtig organza is gestikt aan de hoge levensduur en nauwelijks knie-lengte.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
COLORE DELLA GONNA (CHIFFON)
Maat


De Jurken ballet Soutenu met een korte rok Rijk zijn gemakkelijk te vervoeren in elke leeftijd, en dankzij de strakke lijnen lenen zich aan de verschillende stijlen van de interpretatie, lycra en organza, kleur van uw keuze.

StofLycra en Chiffon
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomJurken, klassieke dans
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni