Kostuums voor klassiek ballet Cupido C2816

35,70 €

42,50 €

-16%

+ IVA

5 werkdagen

De kostuums voor het ballet Cupido, zeer vrouwelijk, fit sprookjes en balletten van het repertoire waar de tekens zijn cupido ' s, engelen, geesten, of zeker etherische wezens. De jurk van de ene schouder, gedragen over het lichaam, het is chiffon die heeft zijn eigen beweging, en een effect in de gordijnen, en verschillende van, bijvoorbeeld, charmeuse of georgette van andere kostuums.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
CHIFFON
Maat


De kostuums voor het ballet Cupido zijn te onderscheiden van vergelijkbare modellen zoals altijd geïnspireerd tot het oude Griekenland, de lange rok die tot halverwege de dij, en de specifieke werking van de chiffon in laken.

StofLycra en Chiffon
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomKostuums voor klassiek ballet
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni