Lichaam bicolor, De Carmen C2517

54,70 €

+ IVA

22 werkdagen

Deze variant van het kostuum voor de sexy hoofdpersoon van Bizet ' s "Carmen" en van de verschillende balletten geïnspireerd door het werk dat opvalt door de tekening, positief-negatief effect, en voor de rok in twee kleuren, met in het ontwerp van haar knoppen en is ook geschikt voor de tekens allegri geïnterpreteerd door de kleinere. Lichaam-lycra, rok in satijnzijde, strapless, elastische nude kleur.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
COLORE DELL'INSERTO SUL BODY (LYCRA)
COLORE DEL PRIMO STRATO DELLA GONNA (CHIFFON)
COLORE DEL SECONDO STRATO DELLA GONNA (CHIFFON)
Maat


Het lichaam two-tone Carmen C2517 afwijkt van kostuums vergelijkbaar met de mini-tutu in twee kleuren en de hals van het onzichtbare dat het niet verstoren van de perfecte lijn van het lijfje.

StofLycra en Chiffon
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomLichaam dance-tone patroon Carmen
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni