Moderne dans Er zijn 65 producten

Bent u helemaal gepassioneerd van moderne dans of jazz, kies dan hier uw dansoutfit voor de beste prijs. 

Ons assortiment danskleding voor moderne dans is gebaseerd op comfort en elegantie: dansleggings- en broeken, blouses en tops voor moderne dans én complete meerdelige outfits.

Producten per pagina
Toont 57 - 65 van de 65 artikelen
  • De broek dans in micromesh elastische transparante JZM24 een model, zeer ruim en licht, verzameld aan de taille en enkels, in semi-transparante stof die je laat zweten en zorgt voor een prachtig spel van licht in de scene, en zijn daarom geschikt voor de studie, maar ook mooi als een kostuum voor ballet en buikdansen.

    49,90 € + IVA
  • Deze kleding van de dans, handig voor verschillende choreografische stijlen, het is zeer comfortabel en cool dat de top een schouder korte onder de borst en de broek zijn zacht, maar niet te groot, iets van een lage taille, verzameld aan de enkel door een elastische band geplaatst, beschikbaar in lycra en katoen in de kleuren van onze folders.

    49,90 € + IVA
  • De complete dans is bestudeerd voor de leerkrachten is verdeeld adoptable door de studenten, bestaande uit een tuniek met een laag ronde en lange mouwen, meer uitgerust aan de taille en druppel een beetje uitlopende tot halverwege de dij, in combinatie met een lange broek, gekreukt aan de enkel: hier is de volledige dans - T1001, zeer comfortabel, vooral...

    49,90 € + IVA
  • Voor moderne en hedendaagse dans, stellen wij de uniforme dans JZM10 in twee stukken. Deze uniforme dans is verkrijgbaar in verschillende kleuren, lycra, katoen, het bestaat uit twee delen: een legging, strak in het been en een klein tuniek-korte-mouwen-restitueerbare in de taille dankzij een koord van dezelfde stof, voor maximaal comfort.

    50,40 € + IVA
  • Deze kleding moderne dans is een combinatie van zeer jong en een legging drie-kwart, wat aan de korte rok kostuum met taille band en top olympic met boorden in contrasterende kleur; er is alleen maar om plezier te hebben in het maken van de combinatie die je wilt, het kiezen van de 40 tinten van onze exclusieve stoffen.

    53,50 € + IVA
  • Voor de zomer en de winter was verdeeld van dance kleding is gewijd aan de leerkrachten Art. T1003, met een legging, aanhangers naar beneden tot op de enkels, en de oorspronkelijke kleine tuniek met hem asimmetrixo, korte mouwen en een v-hals op de tip; perfect in zwart, kan worden gemaakt in andere kleuren om uit te kiezen en in alle maten.

    53,50 € + IVA
  • Ontworpen voor de moderne dans, maar ook zeer geschikt voor hedendaags, hip-hop en buikdansen dit stuk van de kleding voor dans JZM13, zeer jong; de bovenste korte a-lijn heeft de hals verstelbaar dankzij de verschuifbare riem te stropdas om de nek van de hals; en de lange broek, een groot, maar niet te veel, is shirred bij de enkel en een elastische band...

    57,70 € + IVA
  • Kleding voor de moderne dans JZM39 om een model te bestuderen en te testen, die is ook ideaal voor latijns-amerikaanse dansen, de cut is erg sexy met een korte rok-tips, backless, royale v-hals, op de voorzijde en vetersluiting aan de hals met dunne bandjes.

    65,70 € + IVA
  • De split dans jazz JZM37 zijn een comfortabele, compleet met ook een vleugje elegantie toe, dankzij de profielen in verschillende kleuren; een lange broek en een grote shake met koord in de taille en bij de enkels, met capuchon, lange mouwen heeft het comfort van een capuchon en twee grote zakken aan de zijkanten van de zip.

    69,00 € + IVA
Toont 57 - 65 van de 65 items
-->