Kleding voor de hedendaagse dans C2121

63,90 €

+ IVA

22 werkdagen

Deze Kleding voor de hedendaagse dans, het verbeteren van het lichaam veel meer van een jurk tas, als je ziet een heleboel in de hedendaagse choreografieën: dit is een cutting huidige zonder verdriet en duidelijk. De kleine korte jurk en niet te plakkerig heeft een halter v-hals met een gedrapeerde hals die loopt achter de nek en laat de blote rug, het maken van het draperen rond de buste.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

Colore Lycra
Maat


Onze Kleding voor de hedendaagse dans met een halter halslijn en dat creëert een draperen en laat de achterkant blote kostuums veel meer compleet en effectief is, in vergelijking met tunieken en rechte worden vaak gebruikt in dit soort choreografie.

StofLycra - LYCRACOMPRESS® Nylon, Spandex, 190 gr/m2
StijlKostuums, hedendaagse dans
StretchJa
EigendomKleding voor de hedendaagse dans
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni