Kostuum dans hedendaagse Romantische Moderne C2118

42,42 €

49,90 €

-15%

+ IVA

13 werkdagen

We stellen voor u een Kostuum dans hedendaagse Romantische Moderne als een geldig alternatief voor de "gewone" tunichette en mooi voor jazz, musical, dans en acrobatiek. De moderne kant van de band boven en culotte met een elegant detail van het slanke profiel; de meest romantische blouse sluier verzameld in de nek, polsen en taille die je kan ook de slip van de schouders.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

Colore Lycra
CHIFFON
Maat


Het Kostuum dans hedendaagse Romantische Moderne bestaat uit shorts, tops en blouse gecoördineerd in verschillende kleuren en is ook geschikt voor choreografische neo-klassiek en musical.

StijlKostuums, hedendaagse dans
StofLycra en Chiffon
StretchJa
Aanpasbare kleurenVestimenta para bailar jazz
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni