De kostuums van de musical Man Snoep C2117

63,90 €

+ IVA

15 werkdagen

De kostuums van de musical Man Snoep zijn gemaakt van een comfortabele body lycra shorts, korte, v-hals gesloten teen klassieker uit de kap van het vlees-gekleurd, maar verrijkt door de revers militaire stijl te vallen op zijn rug. De hele, zeer snel en praktisch om te dragen, het is zacht en gemaakt van meer vrouwelijke door de chiffon sjerp geplaatst in de taille, dezelfde kleur van de randen.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

STOF EN KLEUR
TESSUTO E COLORE DEL CONTRASTO
Maat


De kostuums van de musical Man Snoep zijn een variatie op het thema is de visserij, met klassieke kraag-grote, maar de korte broek in plaats van de korte rok; in de klassieke versie is wit en blauw, maar ze kunnen variëren op het verzoek van de klant.

StijlKostuums moderne dans
StofLycra - LYCRACOMPRESS® Nylon, Spandex, 190 gr/m2
StretchJa
EigendomDe kostuums van de musical Candy Man
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni