Best verkochte producten

Producten per pagina
Toont 29 - 56 van de 561 items
 • Tips van dans Grishko Beginner om ze te onderscheiden van andere tips Grishko voor de binnenzool, de meer zachte en lichtgewicht, geschikt dus om te trainen voor de tips en enkels zonder overbelasting van de voet; satijn, breedte plant xxx, uitstekend ook als eerste tips.

  45,41 € + IVA 47,80 € -5%
 • Denk je dat de neo-klassiek ballet en de praktijk van alle soorten dans, de kostuums, de academische hoge hals JZ 103 zijn bijna zonder naden; als ten opzichte van de vergelijkbare modellen zoals, hebben een snede minder geometrisch, met armsgat en mouw lagere en meer afgerond en een grote opening te laten vallen in nauwer en lager op de rug.

  31,50 € + IVA 35,00 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Het pak academische dans JZ, 52 snijden, zeer wrap-around beschikt over een ingerichte lijfje, een petticoat met zeer dunne bandjes die kruisen op de rug, die de brede hals van een mooie lijn aan de teen, het been bereikt de enkel. Haalbaar in de klassieke zwart, of roze, of in de mode kleuren, stoffen en hygiënisch veilig.

  31,41 € + IVA 34,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Ontworpen voor moderne en hedendaagse dans, maar ook perfect voor een lezing over de klassieke en hoe het kostuum aan de choreografie, de bijzondere (neo-klassiek, musicals), de pak ' s lange , hoge hals JZ 113 heeft een lijn van de brutale dat zal een beroep op de zeer jonge; de poot van gezellige krijgen tot mid-kalf, de hals van de amerikaanse sluit...

  30,60 € + IVA 34,00 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • 30,51 € + IVA 33,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • 30,42 € + IVA 33,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • HOE KLEUREN KIEZENOm te begrijpen hoe kleuren te kiezen, neem de aanwijzingen in de eerste afbeelding van het product in acht of KLIK HIER. HOE KLEUREN KIEZEN

  29,50 € + IVA
 • In tegenstelling tot traditionele rokken in een sluier van chiffon, dit model van het lichaam, de dans is gemaakt met een volle rok in micro-elastische, transparante, gemonteerd op de body model B399 lycra of katoen gevoerd te passen in de kleuren van uw keuze.

  28,71 € + IVA 31,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Pointe schoenen ballet Sansha Debutante D101 aanbevolen als de eerste tip voor de lichtheid van het blok, de zachtheid van de binnenzool, die voorkomt overbelasting van de nek van de voet is nog steeds zwak, en de ondersteuning uit om de stabiliteit te verbeteren. Satijn, levering in 24 uur.

  28,41 € + IVA 29,90 € -5%
 • Het klassieke model met lange mouwen en een neergaande ronde is opnieuw in een toneelstuk van transparanten in het lichaam met een netto mouwen is verkrijgbaar in alle kleuren van de micro-elastische; ook leuk als je een kostuum van de show ballet en moderne lyrisch. Graziosio voor meisjes als verpakt in heldere kleuren.

  21,51 € + IVA 23,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Voor alle soorten van dansen lichaam in korte broek Erin met korte been en nauwsluitend model hot pants en lijfje slip dress; de riemen module achter in de nek aan de rechterkant op het schouderblad. De bezuinigingen voorzijde boven-geborduurd bekleding verbeteren van de buste, waardoor het kleed prachtig vrouwelijk.

  21,51 € + IVA 23,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Turnpakje dans lange mouwen Ines, ook beschikbaar voor levering gereed in de kleuren die het meeste nodig is, is ook geschikt voor de zeer jonge, aanpasbaar in verschillende kleuren; profilering robuuste stoffen van hoge kwaliteit en zorgen voor de levensduur van het kledingstuk.

  20,61 € + IVA 22,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Gedachte voor de kleine, maar perfect op de fysieke volwassene, dit lichaam en dans door het kleine meisje met de rok wordt gekenmerkt door de boot-hals en de rok in de sluier genaaid iets aan de portemonnee, laag op de heupen en gesloten door een nietje. Net als onze andere modellen is aanpasbaar in de stoffen en de kleuren van uw keuze, de rok is in een...

  20,52 € + IVA 22,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Een van de meest gevraagde modellen van de scholen van het lichaam dansen met lange mouwen 3/4 Inly, naadloze accessoire en stof hygiënisch en gevoerd.

  20,52 € + IVA 22,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Essentiële regel voor een goede afdichting en fit om het lichaam van de dans Kristal, een economisch model met criss-cross bandjes, v-hals recht op het schouderblad en panty set naadloze; in onze weefsels bekleed u van kwaliteit en een ruime keuze aan kleuren.

  19,62 € + IVA 21,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Het is ook geschikt voor de volwassen, het lichaam van de klassieke dans meisje Ines is ideaal voor de koude maanden van het jaar of het bewijs van de open-lucht, dankzij de lange mouwen tot aan de pols en de stof (katoen of lycra) volledig gevoerd.

  17,91 € + IVA 19,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Lichaam dans naakt in lycra gevoerd Jaidy is een eenvoudig model voor de studio en voor live-optredens, ontworpen om te worden "onzichtbare" op zowel het lichaam van de danser is in een ander kostuum: buiten lopen van het strand van hoge, dunne bandjes en geen bezuinigingen in het lijfje maken het tot een hoofd multifunctioneel.

  17,91 € + IVA 19,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Eenvoudige regels, maar is een geweldige pasvorm voor je lichaam, dans, Mirella, een model slip jurk is erg laag uitgesneden op de rug en buiten lopen van het strand iets geaccentueerd; het is ook geschikt voor tieners, want het heeft geen vorm, en omdat het mogelijk maakt de controle van de uitlijning van de bergkam van de docent.

  17,91 € + IVA 19,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • 17,82 € + IVA 19,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Het wordt gekenmerkt door de dunne bandjes gekruist en het ontbreken van naden in het lijfje, dit lichaam dans meisje Krystal is een model van de volwassen vereenvoudigd zonder dat de bezuinigingen op de wikkel de lichaamsbouw van een kind.

  16,02 € + IVA 17,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • De schoenen dansen professionele split zool, unisex, de meer verfijnde van het merk Sansha: de schoenen van de half punt Pro 1C hebben inlegzolen gebroken dubbele drop, waarvan de voorkant verborgen naden met de hand gemaakt; de canvas bovenste dubbele laag is beschikbaar, evenals in roze en zwart, ook in wit en de kleur van het vlees.

  15,95 € + IVA
 • *DE HELFT VAN CAP SLEEVE Ideaal als uniform voor dans scholen klassieke, eenvoudige lijnen en comfortabel, het lichaam dansen in de halve sleeve is beschikbaar in zowel katoen en lycra voering, anti-allergisch, behoort tot De top modellen van het lichaam tegen een lage prijs

  15,21 € + IVA 16,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • De rok dans is klassiek in dit model portfolio is zeer gebruikt door scholen zowel de les als tijdens de repetities van de shows; chiffon stof is semi-transparant, is verkrijgbaar in verschillende kleuren overeenkomen met het lichaam, ook klaar voor levering.

  14,31 € + IVA 15,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Veel van de hoofd-geschikt voor alle soorten dans, gecombineerd met een top, top tank of het turnpakje, hoge uitsnede bij de benen. Nu gedragen zonder problemen, ook van de dansers uit de klassieke, de culottes dans JZM lycra of katoen (kan worden gecombineerd met alle andere kledingstukken in de vaste stof) is erg comfortabel, omdat de elastische band...

  13,23 € + IVA 14,70 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • De schoenen half-punta Sansha 4C bieden de beste prijs en de gebruikelijke normale kwaliteit Sansha; hun kenmerken: bovenwerk van duurzaam canvas roze, volledig lederen zool, elastische precucito, de nummering van 27 tot en met 41, verkrijgbaar in 24 uur.

  11,70 € + IVA
 • 8,33 € + IVA 11,90 € -30%
  In prijs verlaagd!
Toont 29 - 56 van de 561 items