Tutu Degas La Bayadère C2621

88,20 €

+ IVA

22 werkdagen

De tutu Degas La Bayadère en onderscheidt zich van vergelijkbare modellen zoals (geïnspireerd door het ballet van het repertoire), 5 lagen van tule, aangevuld met 6 zakdoeken sluier kleurrijk borduurwerk met een draad van pailletten. Er is een baskische zichtbaar, maar van de kant, direct begon met de nude-effect (dankzij de insert gemaakt van lycra met vleeskleurig) tot aan de bh afgewerkt in vlechten en shirred in het midden van de hals.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE PARTE ALTA DEL BODY
COLORE DEI VELI DI CHIFFON SULLA GONNA
Colore tulle
Colore Pailettes
Maat


Verwijst naar de kostuums van de indiase dansers tutu Deags La Bayadère, 5 sluier van tule, versierd met patches van de sluier en gouden accessoires, het effect van de twee stukken.

StofLycra en tule
StijlScène klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomTutu Degas La Bayadère
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni