Tutu zwarte dans C2530

58,65 €

69,00 €

-15%

+ IVA

15 werkdagen

Tutu zwart griekse Dans, is een lang patroon op de enkel gemaakt met 4-ply van zachte tule bedekt met een laag van de sluier, omzoomd met gouden lint. Dezelfde band benadrukt de hals is zeer uitgesproken en de petticoat een petticoat, en verder een slanke, uit, strapless en onzichtbaar vanaf de ring van nude kleur; het is een hoofd van een plechtige bedoeld om oude dansen, folkloristisch of zeer lyrisch.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
COLORE DEL BORDO IN CONTRASTO
COLORE DELLA GONNA (CHIFFON)
Colore tulle
Nastro di raso
Maat


Perfect voor oude muziek of getrokken uit de folk, maar ook voor de choreografie, lyrische, Tutu, zwarte Dans griekse Reyna, met een rok is erg lang en tule sluier en verguld. Verkrijgbaar in de maten volwassenen ook in andere kleuren.

StofLycra en tule
StijlScène klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomTutu zwarte Dans
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni