Tutu van ballet C2617

97,90 €

+ IVA

22 werkdagen

De Tutu uit het ballet de Dame mixen aangenaam stoffen en regels van de Renaissance tot de '700 met een schotel van 5 veli harde enigszins klokvormige, bekroond door een sopragonna lycra kruidnagel, afgewerkt in kant, zoals de diepe v-hals van het lijfje aan de ring; de pofmouwen zijn zacht georgette. De combinatie van de kleuren van de tule-lycra bij de keuze van de klant, beschikbaar in de maten volwassenen.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DELLE MANICHE (CHIFFON)
Colore Lycra
Colore tulle
Merletto
Maat


Tule, lycra, georgette en kant gecombineerd in deze delicate Tutu uit het ballet Dame, bestemd om te worden romantische figuren of choreografie van de barok.

StofLycra en tule
StijlScène klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomTutu dans klassieke model Checkers
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni