Ballet vesten en truien Er zijn 4 producten

Balletvesten-en truien voor ballerina's van voor elke leeftijd en voor iedereen wat wils.Hier vindt u alles op het gebied van balletvesten-en truien, cross-over vesten van zacht katoen of bolero's voor moderne dans in andere stoffen voor een uitstekende prijs. U kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren.

Toont 1 - 4 van de 4 artikelen
  • Onder de accessoires die dans is het van essentieel belang om overeenkomen met de andere kleding om te dansen in alle kleuren beschikbaar. De shawl dance JZ60 minimaal is ontworpen voor de gezondheid van de danser, als deze betrekking heeft op de armen, schouders en bovenrug wanneer moet u, als u ervoor kiest in kleur afgestemd op de rest van je kleding...

    15,90 € + IVA
  • Incrociatina dans geschikt voor het gebruik in de opwarmfase, vooral in de pereodi koudste, Verkrijgbaar in katoen of lycra, in meer dan 40 verschillende kleuren te combineren met het lichaam of de uniform.

    20,90 € + IVA
  • Met de juiste combinatie die geschikt is voor alle stijlen van dans, is een perfecte sjaal voor de klassieke dans te gebruiken in combinatie met de uniforme tijdens de opwarmfase en om warm te blijven de schouders tijdens de koude seizoenen. Het model is gebonden aan met lange mouwen en is beschikbaar in meer dan 40 kleuren, een keuze tussen Katoen en Lycra.

    23,90 € + IVA
Toont 1 - 4 van de 4 items
-->