Académiques mannen Er zijn 7 producten

Onze academiques danskleding is speciaal voor de mannelijke vormen ontworpen.De academiques danskleding voor heren is verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en in diverse kleuren. De kleding is ook geschikt voor de jongste dansers om in te trainen of in op te treden.

Toont 1 - 7 van de 7 artikelen
 • Onvervangbaar voor danslessen klassieke of eigentijdse, kan ook worden gebruikt voor andere stijlen en zelfs als een kostuum het kostuum academische man M915 onderscheidt zich door de brede hals, op de schouder, een tank top en aan het been lid, die gaat om de bescherming van de hals van de voet, is perfect, en dus ook met de blote voet.

  38,00 € + IVA
 • Line-montage-en lekvrij, zelfs in het dansen, levendig, het pak mannelijke dans M913 heeft gesneden typische mannen kleding van de klassieke dans, maar kan ook worden gebruikt voor de eigentijdse, moderne, theater, dans en gymnastiek. De poot strak beschermt ook de wreef van de voet, de diepe V-hals ontdekt de borst, terwijl de rug heeft de schouderbanden...

  39,90 € + IVA
 • Veelzijdig en stijlvol kleed voor de mannelijke dans, als al onze kleding klassieke dans de mens is verkrijgbaar in de stoffen en de kleuren van uw keuze. Met de juiste combinaties in lycra en is geschikt voor de interpretaties van het podium of in de uitvoering in katoen geweldig zijn voor lessen met een vleugje elegantie.

  41,50 € + IVA
 • Het pak academische mannelijke Dubbele Kleur M914 is een heel stuk, eenvoudig en snel te dragen en daarom geschikt is om de scène, zowel momenten van de studie, maar gemaakt van twee kleuren die het effect van de t-shirt plus panty ' s. Het lijfje heeft korte mouwen en een laag gemiddeld en afgerond, de onderkant is met hoge taille en met de gehele voet.

  43,90 € + IVA
 • Comfortabele les, maar zo elegant als vormen al een compleet kostuum ons pak dance man Bicolor M909; het onderste deel is vergelijkbaar met de panty ' s-mannen klassieke dans met de hele voet en hoge taille, het lijfje samengevoegd in een contrasterende kleur en heeft een meer modern gesneden in de armsgaten en een hoge hals met sluiting in de nek.

  44,90 € + IVA
Toont 1 - 7 van de 7 items
-->