Flamenco accessoires Er zijn 6 producten

Hier vindt u alle accessoires voor flamenco om uw danskostuum compleet te maken.De Spaanse dans bestaat uit voetenwerk, ingewikkelde handbewegingen en gezwier en gedraai met de rok. Vanaf een bepaald niveau worden er ook accessoires gebruikt zoals omslagdoeken waarmee volgens ingewikkelde en betoverende patronen mee wordt gedanst. Hier vindt u a...

Hier vindt u alle accessoires voor flamenco om uw danskostuum compleet te maken.De Spaanse dans bestaat uit voetenwerk, ingewikkelde handbewegingen en gezwier en gedraai met de rok. Vanaf een bepaald niveau worden er ook accessoires gebruikt zoals omslagdoeken waarmee volgens ingewikkelde en betoverende patronen mee wordt gedanst. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor zelfs de moeilijkste choreografieën.

Meer
Toont 1 - 6 van de 6 artikelen
 • Gecombineerd met een rok in een bijpassende of contrasterende het lichaam flamenco mouwloze top B1053 wordt een comfortabele volledige studio en de toon; dit lichaam is zonder mouwen volgt de lijnen van de buste dankzij de plooien in de hals. Een complete perfect voor de beginners als voor professionals: om met een rok van flamenco. (Zie de details van...

  25,90 € + IVA
 • Het lichaam van de flamenco B1054 is erg sensueel dankzij de hals en de rug dat laat het weer helemaal ontdekt, terwijl de ¾ - lengte mouwen markeer de "floreo" in de hand, de speciale beweging van de pols. (Zie de details van het product van de rok, KLIK HIER)

  27,60 € + IVA
 • Ideale kleding voor flamenco rok van uw keuze met body met lange mouwen B1051 op elkaar afgestemd. Voor diegenen die durven, het lichaam B1051 is een leider scollatissimo op de rug dat verbetert de lange-mouw lijn van de armen. (Zie de details van het product van de rok, KLIK HIER)

  27,90 € + IVA
 • Lichaam voor de flamenco van grote visuele impact dankzij de manchetten ruches die de nadruk leggen op de bewegingen van de polsen, is ideaal als een kostuum uit de toon, perfect bij een rok met hetzelfde patroon van ruches. (Zie de details van het product van de rok, KLIK HIER)

  32,00 € + IVA
 • Incrociatina flamenco FL 2024, een verschil van het lichaam laat de ontdekking gedeelte van de borst als het lijfje kriskras sjaal is vrij kort. (Zie de details van het product van de rok, KLIK HIER)

  69,00 € + IVA
Toont 1 - 6 van de 6 items
-->