Balletpakje Er zijn 139 producten

Onze balletpakjes maken we op grond van de duidelijke eisen die onze klanten stellen. Ze worden gemaakt van innovatieve materialen die de gezondheid beschermen, maar ook comfortabel en mooi zijn en zijn geschikt voor danslessen en voorstellingen. Al meer dan zestien jaar ontwerpen en perfectioneren we onze producten op basis van de eisen di...

Onze balletpakjes maken we op grond van de duidelijke eisen die onze klanten stellen. Ze worden gemaakt van innovatieve materialen die de gezondheid beschermen, maar ook comfortabel en mooi zijn en zijn geschikt voor danslessen en voorstellingen. Al meer dan zestien jaar ontwerpen en perfectioneren we onze producten op basis van de eisen die onze klanten (professionele dansers, amateurdansers, docenten) stellen en maken we gebruik van de meest innovatieve materialen die de gezondheid van de dansers beschermen. Maar daarnaast zijn onze balletpakjes ook comfortabel en mooi en zijn ze geschikt voor danslessen en voorstellingen.

Meer
Producten per pagina
Toont 1 - 28 van de 139 artikelen
 • Lichaam dans naakt in lycra gevoerd Jaidy is een eenvoudig model voor de studio en voor live-optredens, ontworpen om te worden "onzichtbare" op zowel het lichaam van de danser is in een ander kostuum: buiten lopen van het strand van hoge, dunne bandjes en geen bezuinigingen in het lijfje maken het tot een hoofd multifunctioneel.

  21,90 € + IVA
 • Het lichaam voor het kind Katherine is een model, een zwierig in het bijzonder geschikt voor de jeugd, maar ook verkrijgbaar in de maten voor volwassenen; de hals in een contrastkleur, en hun specifieke bijlage met de originele halfronde vorm ontdekkingen dat laat de schouderbladen tot de controle van de houding, zijn kenmerkend voor deze body voor baby...

  22,60 € + IVA
 • Een van de meest gevraagde modellen van de scholen van het lichaam dansen met lange mouwen 3/4 Inly, naadloze accessoire en stof hygiënisch en gevoerd.

  22,80 € + IVA
 • Het feit dat het een model is comfortabel voor alle seizoenen is de kracht van ons lichaam dance halve mouwen Julie, is ideaal voor alle leeftijden, zelfs als een school uniform, dat beschikbaar is in onze exclusieve bacteriostatische stoffen en voering hypo-allergeen;verkrijgbaar in een assortiment van kleuren en gemaakt met onze exclusieve...

  22,90 € + IVA
 • Eenvoudige regels, maar is een geweldige pasvorm voor je lichaam, dans, Mirella, een model slip jurk is erg laag uitgesneden op de rug en buiten lopen van het strand iets geaccentueerd; het is ook geschikt voor tieners, want het heeft geen vorm, en omdat het mogelijk maakt de controle van de uitlijning van de bergkam van de docent.

  23,00 € + IVA
 • Dit lichaam van de baby dance klassieke Star zal een beroep op de docenten vanwege de brede hals op de rug kunt u de positie van de rug en schouderbladen; en zal een beroep op meisjes voor de satijnen strikjes op de schouders.

  23,80 € + IVA
 • Het lichaam tank top Marriel is het meest verkocht onder onze modellen lichaam dansen voor meisjes, dankzij de zeer lage prijs en de comfortabele vorm met brede schouderbandjes en de halslijn bescheiden; ideaal als een uniform, ook beschikbaar in het gebruiksklare levering.

  23,90 € + IVA
 • Het lichaam dansen met halve mouwen Darlett wordt voorgesteld in lycra met vlees-kleurige voering, anti-allergisch, in aanvulling om te worden gebruikt zoals het is, leent zich uitstekend om te worden ingericht op het plezier, of gebruikt onder een kostuum, transparant. Kan worden gemaakt van meerdere kleuren van uw keuze uit onze folders.

  23,90 € + IVA
 • Het is ook geschikt voor de volwassen, het lichaam van de klassieke dans meisje Ines is ideaal voor de koude maanden van het jaar of het bewijs van de open-lucht, dankzij de lange mouwen tot aan de pols en de stof (katoen of lycra) volledig gevoerd.

  23,90 € + IVA
 • Ideaal als uniform voor dans scholen klassieke, eenvoudige lijnen en comfortabel, het lichaam van de klassieke dans en het meisje met halve mouwen Lilly is beschikbaar in zowel lycra, katoenen voering, hypo-allergeen, met een keuze van de kleuren voor de snelle levering.

  23,90 € + IVA
 • Turnpakje dans mouwloze Mariel B409 geldt als een van de modellen van het lichaam dansen in de economische, gekenmerkt door het gemakkelijke manier om de tank top en het ontbreken van naden in het lijfje.

  23,90 € + IVA
 • Turnpakje dans lange mouwen Ines, ook beschikbaar voor levering gereed in de kleuren die het meeste nodig is, is ook geschikt voor de zeer jonge, aanpasbaar in verschillende kleuren; profilering robuuste stoffen van hoge kwaliteit en zorgen voor de levensduur van het kledingstuk.

  23,90 € + IVA
 • Indrukwekkend vooral voor de bijzondere choreografie van de vrije dans, hedendaagse neo-klassieke stijl, het lichaam dansen in vleeskleurig Karola is zeer hoog uitgesneden en een schouder; de voering nauwkeurige kunt u om het te dragen als sottobody of als je een kostuum van de show, is het ook mogelijk om het te realiseren in aangepaste kleuren van uw...

  24,50 € + IVA
 • Lichaam ballet met bandjes van contrast kleur, met een rechte hals onder de schouderbladen en het voorste deel van de romp is geschetst door de klassieke bezuinigingen in de vorm van het lijfje. Het aanpassen van de kleuren door te kiezen uit de voorgestelde opties in of Katoen, Lycra

  24,50 € + IVA
 • De liefde voor de meisjes, dit comfortabele en casual body dans voor volwassenen, met buiten lopen van het strand is iets uitgesproken en de kleine v-hals aan de voorzijde tip door de brede bandjes te knopen op nek van de hals. Ook perfect als je een kostuum van de show wanneer ze gecombineerd worden met een rok of broek.

  24,50 € + IVA
 • Voor de klassieke dans en het lichaam van Marta met dunne bandjes, een rechte hals op de rug en behandeld de bezuinigingen op het voorpaneel. Een economisch model met strapless slip dress, v-hals recht op het schouderblad en de stiksels in de stijl van het korset op de voorkant van de behuizing, in ons weefsel bekleed u van kwaliteit en een ruime keuze...

  24,50 € + IVA
 • Het lichaam van de dans dochter Janet is een model zonder mouwen, maar goed passend bij de buste, laag uitgesneden ronde de voorzijde met een ongewone beslag op de rug die de vorm van twee lussen. Verkrijgbaar in katoen, lycra of voor volwassenen.

  24,80 € + IVA
 • Het wordt gekenmerkt door de dunne bandjes gekruist en het ontbreken van naden in het lijfje, dit lichaam dans meisje Krystal is een model van de volwassen vereenvoudigd zonder dat de bezuinigingen op de wikkel de lichaamsbouw van een kind.

  24,90 € + IVA
 • Comfortabel en elegant, het lichaam halve mouwen Darina met een grote v-hals op de rug, geschikt voor tieners en volwassenen.

  24,90 € + IVA
 • Essentiële regel voor een goede afdichting en fit om het lichaam van de dans Kristal, een economisch model met criss-cross bandjes, v-hals recht op het schouderblad en panty set naadloze; in onze weefsels bekleed u van kwaliteit en een ruime keuze aan kleuren.

  24,90 € + IVA
 • Het model Klem is onder het lichaam van dans goedkoop, maar is ook zeer elegant met de kruising van de achterzijde van de vier dunne bandjes. Tussen het lichaam dance goedkope deze staat voor de lijn fantasierijke gemaakt door de 4 criss-cross bandjes op een strapless hals en de rug is afgerond, en nog steeds niets geeft op de gezondheid dankzij onze...

  25,50 € + IVA
 • Perfect voor het verbeteren van een buste volwassen model slip jurk met nek achter in een bescheiden en snijden gewatteerde dat volgt en ondersteunt de borst; profilering robuuste stoffen van hoge kwaliteit en zorgen voor de levensduur van het kledingstuk, ook beschikbaar voor levering gereed in de populaire kleuren.

  25,70 € + IVA
 • Regels alleen zijn eenvoudige uiterlijk van het lichaam van de klassieke dans in Alma, een model slip jurk met gekruiste riemen hoog en stiksel op de voorkant gebogen van de sottascella tot aan de dij, het traceren van de omtrek van de borsten, in de nek posterieur van de tip wordt ingenomen door een centrum naad voor een betere hechting.

  25,70 € + IVA
Toont 1 - 28 van de 139 items
-->