Balletpakje volwassenen Er zijn 73 producten

Onze balletpakjes voor dames uit onze basislijn zijn gevoerd en vervaardigd van stoffen met een bacteriostatische werking en sluiten uitermate goed aan op de sierlijke vorm van de ballerina. het materiaal beweegt makkelijk mee met zelfs de moeilijkste oefeningen.De balletpakjes voor dames van Studiodanza zijn vervaardigd van lycra of katoen met ...

Onze balletpakjes voor dames uit onze basislijn zijn gevoerd en vervaardigd van stoffen met een bacteriostatische werking en sluiten uitermate goed aan op de sierlijke vorm van de ballerina. het materiaal beweegt makkelijk mee met zelfs de moeilijkste oefeningen.De balletpakjes voor dames van Studiodanza zijn vervaardigd van lycra of katoen met een bacteriostatische werking (hierdoor wordt de groei van bacteriën geremd en ontstaan er geen onaangename geuren) en zijn voorzien van een hypoallergene voering. Het materiaal past zich makkelijk aan het figuur van de reeds volwassen ballerina aan, waarbij, ook bij de meest eenvoudige modellen, de mooie uiterlijke vormgeving ook bij de meest eenvoudige modellen. Profiteer nu van onze aanbiedingen.

Meer
Producten per pagina
Toont 1 - 28 van de 73 artikelen
 • Lichaam dans naakt in lycra gevoerd Jaidy is een eenvoudig model voor de studio en voor live-optredens, ontworpen om te worden "onzichtbare" op zowel het lichaam van de danser is in een ander kostuum: buiten lopen van het strand van hoge, dunne bandjes en geen bezuinigingen in het lijfje maken het tot een hoofd multifunctioneel.

  21,90 € + IVA
 • Het lichaam dansen met halve mouwen Darlett wordt voorgesteld in lycra met vlees-kleurige voering, anti-allergisch, in aanvulling om te worden gebruikt zoals het is, leent zich uitstekend om te worden ingericht op het plezier, of gebruikt onder een kostuum, transparant. Kan worden gemaakt van meerdere kleuren van uw keuze uit onze folders.

  21,90 € + IVA
 • Lichaam ballet met bandjes van contrast kleur, met een rechte hals onder de schouderbladen en het voorste deel van de romp is geschetst door de klassieke bezuinigingen in de vorm van het lijfje. Het aanpassen van de kleuren door te kiezen uit de voorgestelde opties in of Katoen, Lycra

  22,90 € + IVA
 • Indrukwekkend vooral voor de bijzondere choreografie van de vrije dans, hedendaagse neo-klassieke stijl, het lichaam dansen in vleeskleurig Karola is zeer hoog uitgesneden en een schouder; de voering nauwkeurige kunt u om het te dragen als sottobody of als je een kostuum van de show, is het ook mogelijk om het te realiseren in aangepaste kleuren van uw...

  22,90 € + IVA
 • Eenvoudige regels, maar is een geweldige pasvorm voor je lichaam, dans, Mirella, een model slip jurk is erg laag uitgesneden op de rug en buiten lopen van het strand iets geaccentueerd; het is ook geschikt voor tieners, want het heeft geen vorm, en omdat het mogelijk maakt de controle van de uitlijning van de bergkam van de docent.

  23,00 € + IVA
 • Ons lichaam tank top Denise is de versie voor de volwassene van de klassieke lichaam op de schouderbanden breed, en is hier gemodelleerd door bezuinigingen op de strak in het lijfje. Het is meer geschikt voor een fysicus al goed ontwikkeld, met de traditionele brede bandjes met een laag ronde voor en achter, maar ook biedt nauwkeurige sneden in de...

  23,50 € + IVA
 • Dit lichaam van de baby dance klassieke Star zal een beroep op de docenten vanwege de brede hals op de rug kunt u de positie van de rug en schouderbladen; en zal een beroep op meisjes voor de satijnen strikjes op de schouders.

  23,80 € + IVA
 • Lichaam dans met bretels keuze tussen lycra of katoen met een vierkante halslijn terug en vaag olympische aan de achterkant, is het mogelijk om de uitvoering van dit patroon met v-hals en rand van een contrasterende kleur. OM HET MODEL ZIEN, KLIK DAN HIER>>

  23,90 € + IVA
 • Mooi in alle kleuren, het lichaam dance Fedora is een model voor volwassen vrouw op de schouder, een tank top en een brede hals aan de teen op de rug. In de eenvoud van de lijnen die dit turnpakje dans zwarte verbetert de figuur van de volwassenen: de bescheiden hals aan de voorkant zorgt voor een strapless topje dat blijft zonder oplossing van de...

  23,90 € + IVA
 • De liefde voor de meisjes, dit comfortabele en casual body dans voor volwassenen, met buiten lopen van het strand is iets uitgesproken en de kleine v-hals aan de voorzijde tip door de brede bandjes te knopen op nek van de hals. Ook perfect als je een kostuum van de show wanneer ze gecombineerd worden met een rok of broek.

  24,50 € + IVA
 • Dit lichaam dans voor adullta model met dubbele met dubbele bandjes dunne slip is een vereenvoudigde versie zonder naden aan de voorkant, comfortabele en concurrerende prijs, zijn geschikt voor de fysieke volwassene.

  24,70 € + IVA
 • Het lichaam dansen in Harmonie is een traditionele v-hals met rok , deze exclusieve body met een rok wordt gekenmerkt door een plaats op de buik kan worden gemaakt met contrast kleur, knippen strak onder de borst, en het leven; Ongewone en is ook geschikt als kostuum verstandige keuze in onze fantastische kleuren.

  24,80 € + IVA
 • Het lichaam van Klara is een eenvoudig model dat is geen bezuinigingen op de voorkant, maar een curl schuiven in het midden van de hals, voorzien van een diepe V-hals op de rug; geweven met lycra of katoen in alle beschikbare kleuren, maten volwassene en kind.

  24,80 € + IVA
 • Comfortabel en elegant, het lichaam halve mouwen Darina met een grote v-hals op de rug, geschikt voor tieners en volwassenen.

  24,90 € + IVA
 • Knippen en naaien behandeld als een hoofd van maatwerk zijn de kenmerken van het lichaam Larissa van onze fashion collectie, van de gemonteerde lijfje, - vormige hals en voorkant gekruist op de borst, beschikbaar in lycra en katoen in de aanvraag.

  25,50 € + IVA
 • Het model Klem is onder het lichaam van dans goedkoop, maar is ook zeer elegant met de kruising van de achterzijde van de vier dunne bandjes. Tussen het lichaam dance goedkope deze staat voor de lijn fantasierijke gemaakt door de 4 criss-cross bandjes op een strapless hals en de rug is afgerond, en nog steeds niets geeft op de gezondheid dankzij onze...

  25,50 € + IVA
 • Perfect voor het verbeteren van een buste volwassen model slip jurk met nek achter in een bescheiden en snijden gewatteerde dat volgt en ondersteunt de borst; profilering robuuste stoffen van hoge kwaliteit en zorgen voor de levensduur van het kledingstuk, ook beschikbaar voor levering gereed in de populaire kleuren.

  25,70 € + IVA
 • Regels alleen zijn eenvoudige uiterlijk van het lichaam van de klassieke dans in Alma, een model slip jurk met gekruiste riemen hoog en stiksel op de voorkant gebogen van de sottascella tot aan de dij, het traceren van de omtrek van de borsten, in de nek posterieur van de tip wordt ingenomen door een centrum naad voor een betere hechting.

  25,70 € + IVA
 • Het enkelvoud lichaam, de klassieke dans van Ariadne, met een zorgvuldige vormgeving van de voorzijde hals en terug naar T, geschikt voor een fysieke reeds ontwikkeld.

  25,80 € + IVA
 • Dit model van het lichaam, de dans wordt gekenmerkt door het bijzondere van het kruis bandjes die samen met de raad van bestuur die de contouren van de hals zijn in een contrasterende kleur, geschikt voor volwassen en kinderen, is het mogelijk om zelfs met de hals-en randen in een effen kleur met de rest van het lichaam. ZIE HET MODEL IN DE KLEUR ALLEEN,...

  25,90 € + IVA
 • Zeer elegant de bodi dance classic Esther in de voorkant van een klassieke slip, lineair, en zonder bezuinigingen in het lijfje achter de verrassing van een prachtig patroon wordt gemaakt door 4 tie-diagonalen worden verbeterd door te kiezen voor één van de vele mode kleuren beschikbaar voor onze exclusieve stoffen.

  25,90 € + IVA
 • Een lichaam dans voor volwassenen Nadia elegant in zijn eenvoud, die gekenmerkt wordt door een mouw bij de pols en de hals terug een zeer breed.

  25,90 € + IVA
 • Het lichaam dance model Stacey wordt gekenmerkt door de bijzondere vorm van de achterkant gemaakt, die betrekking heeft op de nek en het omarmen van de schouder-bladen; zeer vrouwelijk en geschikt voor volwassen vrouwen, ondanks niet het lijfje gevormd, want de grip is nog steeds perfect. Het is mogelijk om met boorden in contrasterende kleuren voor het...

  25,90 € + IVA
Toont 1 - 28 van de 73 items
-->