Balletkostuums mannen Er zijn 5 producten

Onze selectie balletkostuums voor heren en jongens is gebaseerd op tientallen jaren ervaring en de wensen van onze klanten.U vindt hier een aantal balletkostuums voor heren die wij hebben geselecteerd op basis van de meest gebruikte en door dansscholen gevraagde modellen. Ze zijn geschikt voor klassiek en modern ballet en zoals altijd verkrijgba...

Onze selectie balletkostuums voor heren en jongens is gebaseerd op tientallen jaren ervaring en de wensen van onze klanten.U vindt hier een aantal balletkostuums voor heren die wij hebben geselecteerd op basis van de meest gebruikte en door dansscholen gevraagde modellen. Ze zijn geschikt voor klassiek en modern ballet en zoals altijd verkrijgbaar in een van de kleuren die u kunt selecteren uit onze catalogus.

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 artikelen
 • Kostuum dance man Esclavo M900: hier is een complete mannelijke geschikt voor de interpretatie van een hele serie karakters van de verschillende balletten, niet alleen slaven, maar de boeren, zeelui, enz., De bodysuit, de lange half-kant wordt vastgehouden door een raam en low-cut met een tip op de borst, en de broeken zijn te kort en licht door een...

  42,90 € + IVA
 • Het pak academische mannelijke Dubbele Kleur M914 is een heel stuk, eenvoudig en snel te dragen en daarom geschikt is om de scène, zowel momenten van de studie, maar gemaakt van twee kleuren die het effect van de t-shirt plus panty ' s. Het lijfje heeft korte mouwen en een laag gemiddeld en afgerond, de onderkant is met hoge taille en met de gehele voet.

  43,90 € + IVA
 • Comfortabele les, maar zo elegant als vormen al een compleet kostuum ons pak dance man Bicolor M909; het onderste deel is vergelijkbaar met de panty ' s-mannen klassieke dans met de hele voet en hoge taille, het lijfje samengevoegd in een contrasterende kleur en heeft een meer modern gesneden in de armsgaten en een hoge hals met sluiting in de nek.

  44,90 € + IVA
 • Kostuum en dans voor een man de Mariniers M901 mooi in de traditionele blauw, maar kunnen ook gemaakt worden in andere kleuren, bestaat uit shorts korte tuniek met een grote kraag die wapperde in een maritieme stijl, die simuleert zelfs een tank top gedragen onder. Het klassieke kostuum uit de toon.

  49,00 € + IVA
 • Geïnspireerd door de folklore van de napolitaanse kostuum mannelijke dans M902: dit is een pak daarom snel dragen, maar het ziet eruit als een combinatie van broek voor de leden van de hoge taille, witte slobkousen en shirt populaire kraag en stropdas. Witte, zwarte en rode kleuren zijn ideaal, maar je kunt variëren al naar gelang het stadium behoeften.

  54,90 € + IVA
Toont 1 - 5 van de 5 items
-->