Leggings en broeken Er zijn 16 producten

Ons assortiment dansleggings- en broeken, wijd of smal, lang of kort, voor dames en meisjes zijn vervaardigd van comfortabel en hygiënische materiaal.Boven de knie, onder de knie, helemaal tot de enkel, wijd of smal, samenkomend bij de enkels of juist klokkend en zelfs eenbenige leggings: een ruime keuze in jazzpanty's, jazzbroeken, dansbro...

Ons assortiment dansleggings- en broeken, wijd of smal, lang of kort, voor dames en meisjes zijn vervaardigd van comfortabel en hygiënische materiaal.Boven de knie, onder de knie, helemaal tot de enkel, wijd of smal, samenkomend bij de enkels of juist klokkend en zelfs eenbenige leggings: een ruime keuze in jazzpanty's, jazzbroeken, dansbroeken en leggings om naar eigen smaak en wensen te combineren met uw favoriete bovenkleding.

Meer
Toont 1 - 16 van de 16 artikelen
 • De traditionele lengte van de "Capri" voor onze broek dans alla pescatora JZ58 been, zacht en slip bereikt enigszins klokvormige, up-to-mid-kalf, en klem het in het leven, kunt u een laag zonder een "mark".

  13,23 € + IVA 14,70 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Uniek aan deze legging moderne dans monogamba JZM20 ook geschikt voor hedendaagse dans en neo-klassiek. Deze legging is een model-montage van de asymmetrische die zich leent voor choreografische creaties name aan het feit dat een been komt het onder de knie, terwijl de andere kant is de hoogte van een culotte.

  15,21 € + IVA 16,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • 16,20 € + IVA 18,00 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Korte broek onder de knie, en zeer meeslepende, leggings dans JZ57 wet van een sok en kan gedragen worden onder een rok, zeer comfortabel en hygiënisch veilig, met been drie-kwart, en elastiek in de taille band.

  16,83 € + IVA 18,70 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Leggings voor dans

  17,55 € + IVA 19,50 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • 20,25 € + IVA 22,50 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • De broek dans jazz JZ54 zijn een klassiek model voor conreografie modern en eigentijds, met de lange benen een beetje strak op de heupen en dijen en zachter rond de knieën en kuiten; elastische band in de taille om ze zelfs lager op zijn heupen.

  20,52 € + IVA 22,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Legging moderne dans model monogamba met geknoopte koorden op de blootgestelde been, volledig gemaakt van lycra, de bandjes worden vast op de broek. Verkrijgbaar in alle maten en 25 kleuren. U alleen geïnteresseerd bent in de top? >KLIK HIERKLIK HIER

  20,61 € + IVA 22,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • 20,61 € + IVA 22,90 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Dit model pantajazz ook geschikt is voor de klassieke dans omdat het been vrij smalle niet hinderen tijdens het werk van de tip. In vergelijking met andere modellen ontworpen voor de moderne dans en de moderne, de pantajazz JZ59 het been dat zich uitstrekt in de richting van de enkel, maar blijft altijd van dezelfde breedte; verstelbare taille met...

  22,32 € + IVA 24,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Ideaal voor de moderne dans en caribische dans de broek dans door de amplitude van de a-lijn heeft een zeer bestudeerd, wat versterkt het lichaam. Deze brede poten aan te passen, bij voorkeur, een korte top in kleur-gecoördineerd.

  23,40 € + IVA 26,00 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • De broek dans in micromesh elastische transparante JZM24 een model, zeer ruim en licht, verzameld aan de taille en enkels, in semi-transparante stof die je laat zweten en zorgt voor een prachtig spel van licht in de scene, en zijn daarom geschikt voor de studie, maar ook mooi als een kostuum voor ballet en buikdansen.

  25,56 € + IVA 28,40 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Broek dans JZM36 een cut ideaal voor het beoefenen van jazz en hip-hop; de lange broek en een zeer groot wordt verzameld bij de enkel en zorgt voor een gestroomlijnde en aangenaam. Met een top of t-shirt een mooie complete voor moderne dans en hip hop Broek dans JZM36, zachte katoen.

  26,82 € + IVA 29,80 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Broek moderne dans JZM22 een model breed, maar niet te veel, verzameld in de taille en bij de enkels met een elastische band, vindt zijn toepassing in de praktijk van de jazz dance voor hedendaagse en zijn ook perfect voor de buik dansen, dankzij de wide-cut en terugbetaald.

  27,00 € + IVA 30,00 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Deze broek, moderne dans, en is ook zeer geschikt voor gymnastiek, hip hop, of om te wandelen in de vrijheid, het been is een beetje breed, maar is verzameld in de taille en bij de enkel een koord in de taille in een contrasterende tint; verkrijgbaar in zacht katoen in 12 kleuren, met een combinatie van uw keuze.

  27,63 € + IVA 30,70 € -10%
  In prijs verlaagd!
 • Handig om klasse, maar tamelijk uniek te kunnen worden gebruikt als kostuum broek voor de moderne dans met snijden op de odalisque, smal elastiek in de taille en enkel kraag, verstelbare koord onder de knie; in 40 kleuren die gecombineerd kunnen worden met al onze andere producten.

  28,35 € + IVA 31,50 € -10%
  In prijs verlaagd!
Toont 1 - 16 van de 16 items
-->