Balletpakje mannen Er zijn 4 producten

Ook de mannelijke danser kan niet zonder een balletpak. U vindt ze hier in diverse modellen en in verschillende prijsklassen, maar altijd met de kwaliteit van Studiodanza.De afdeling balletpakken voor heren bevat standaard modellen voor klassiek en modern ballet en zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, geschikt voor zowel de kleinste jon...

Ook de mannelijke danser kan niet zonder een balletpak. U vindt ze hier in diverse modellen en in verschillende prijsklassen, maar altijd met de kwaliteit van Studiodanza.De afdeling balletpakken voor heren bevat standaard modellen voor klassiek en modern ballet en zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, geschikt voor zowel de kleinste jongens tot volwassen mannen en zijn aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren. De balletpakken zijn ook prima tijdens de dansles te gebruiken.

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 artikelen
  • Het lichaam van de mens een klassieke dans M911 is een traditionele kop kleden voor de dans, zeer veelzijdig: niet hoog uitgesneden, strak, met lange beugels die afbakening voor de armsgaten zijn zeer breed en kelderen decolletes om maximale vrijheid van beweging, kan ook gedragen worden weggestopt in de taille; geschikt voor alle disciplines.

    26,50 € + IVA
  • Het lichaam van de mens dans shorts M606 is een kledingstuk zeer veelzijdig, geschikt voor alle soorten van dansen, en is compleet in zichzelf en snijd comfortabel en nauwsluitend draagbaar voor alle leeftijden, met mouwen en benen zijn zeer kort, de hals is de boot; de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren, in katoen en lycra.

    26,80 € + IVA
  • Het lichaam van de mens thong M609 is een stuk van de kleding, een mannelijke dans met de wenselijke functie van niet "markering" onder een korte broek of panty ' s van de leden; het bovenste deel heeft manichine zojuist genoemde en ronde halslijn. In verschillende kleuren te matchen met de favoriete outfit.

    26,80 € + IVA
Toont 1 - 4 van de 4 items
-->