HOE BEHANDELEN WIJ UW PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Privacy

Gegevens over artikel 13 van wet nummer 196/03, de wet met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens:
voor de bescherming en behandeling van de door de klant verstrekte gegevens, zoals uitgedrukt in de wet van privacy, verklaart Studiodanza Italië dat uw gegevens niet zullen worden verspreid, verkocht en / of overgedragen aan derden.

Gebruik van de data

Enkel als u het eens bent met de gebruiksvoorwaarden en uw uitdrukkelijke toestemming geeft, worden de gegevens die door u vrijgegeven zijn bij de registratie van de aankoop, gebruikt om onze commerciële aanbiedingen te sturen (Nieuwsbrief)
die overeenstemmen met uw belangstelling. U heeft het recht om op elk gewenst moment uw persoonlijke gegevens en instellingen van uw gebruikersaccount, die in uw profiel zijn opgeslagen, te zien, te corrigeren, aan te vullen of te verwijderen. Als u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u op de FAQ- pagina van deze website, onder "Nieuwsbrief", alle informatie vinden over hoe u zich kunt afmelden.


Uw persoonlijke informatie is veilig bij ons.

  • Zij worden op een veilige manier bewaard om de bescherming van de eigenaar te verzekeren.

Wij bewaren uw gegevens op een encryptische wijze met behulp van computersystemen, die beperkt toegankelijk zijn, geplaatst in faciliteiten die fysieke veiligheidsmaatregelen gebruiken.

  • Zij zijn beveiligd voor elke inbraak en externe aanvallen in onze databanken.

Dankzij het gebruik van beveiligingssystemen en geavanceerde encryptietechnologie, zorgen wij ervoor dat uw opgegeven informatie niet onrechtmatig kan worden gebruikt. De veiligheid van uw persoonlijke gegevens en bankgegevens zijn onze prioriteit.

  • Uw gegevens worden door ons rechtmatig en correct verwerkt.

We delen niet uw verstrekte informatie, zonder uw uitdrukkelijke toestemming en we zullen uw privacy als de onze behandelen.

Uw rechten

Om uw rechten uit te oefenen van artikel 7 van het Wetboek met betrekking tot de bescherming van de hierboven vermelde persoonlijke gegevens, moet u een schriftelijk verzoek sturen, zonder bijzondere formaliteiten, aan Studiodanza, Via Roma , 33-81022 Casagiove (CE) - Italië en stuur het tevens naar info@studiodanza.com . De beheerder van de gegevensverwerking is: Studiodanza Italië Via Roma , 33. 81022 Casagiove (CE) - Italië.