Danskleding Er zijn 291 producten

Al vijftien jaar bieden wij danskleding aan met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De uitgebreide catalogus van Studiodanza biedt een scala aan danskleding waarbij kleur en stof naar eigen keuze aan zijn te passen: danspakjes, dansschoenen en dansaccessoires, ballet tutu's en tuturokjes, haaraccessoires, wollen balletpakjes, danskleding voor ...

Al vijftien jaar bieden wij danskleding aan met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De uitgebreide catalogus van Studiodanza biedt een scala aan danskleding waarbij kleur en stof naar eigen keuze aan zijn te passen: danspakjes, dansschoenen en dansaccessoires, ballet tutu's en tuturokjes, haaraccessoires, wollen balletpakjes, danskleding voor docenten, danskleding moderne dans, danskleding voor hedendaagse dans, flamenco dansrokken, balletschoenen en spitzen, schoenen voor modern ballet, tapdansschoenen, karkaterschoenen voor dames, heren, kinderen en nog veel meer.

Meer
Producten per pagina
Toont 29 - 56 van de 291 artikelen
  • Het T-shirt dans JZM5 is afgestemd op al onze andere kledingstukken in lycra of katoen, in de kleuren van uw keuze van onze folders; zeer comfortabel, dankzij de hals op de voorzijde tip van de gemiddelde amplitude, de mouwen van korte lengte en slip op de zijkanten, is nu verkrijgbaar tegen een speciale prijs in alle maten volwassene en kind.

    19,90 € + IVA
  • Deze t-shirts klassieke dans, ook voor moderne, yoga en gymnastiek, een knip, wrap-around, maar laat de vrijheid van beweging, met korte mouwen, een kleine v-hals aan de teen en de lengte van de navel.

    19,90 € + IVA
  • Lichaam ballet met bandjes van contrast kleur, met een rechte hals onder de schouderbladen en het voorste deel van de romp is geschetst door de klassieke bezuinigingen in de vorm van het lijfje. Het aanpassen van de kleuren door te kiezen uit de voorgestelde opties in of Katoen, Lycra

    19,90 € + IVA
  • Voor de klassieke dans en het lichaam van Marta met dunne bandjes, een rechte hals op de rug en behandeld de bezuinigingen op het voorpaneel. Een economisch model met strapless slip dress, v-hals recht op het schouderblad en de stiksels in de stijl van het korset op de voorkant van de behuizing, in ons weefsel bekleed u van kwaliteit en een ruime keuze...

    19,90 € + IVA
  • De traditionele lengte van de "Capri" voor onze broek dans alla pescatora JZ58 been, zacht en slip bereikt enigszins klokvormige, up-to-mid-kalf, en klem het in het leven, kunt u een laag zonder een "mark".

    19,90 € + IVA
  • Uniek aan deze legging moderne dans monogamba JZM20 ook geschikt voor hedendaagse dans en neo-klassiek. Deze legging is een model-montage van de asymmetrische die zich leent voor choreografische creaties name aan het feit dat een been komt het onder de knie, terwijl de andere kant is de hoogte van een culotte.

    19,90 € + IVA
  • Essentiële regel voor een goede afdichting en fit om het lichaam van de dans Kristal, een economisch model met criss-cross bandjes, v-hals recht op het schouderblad en panty set naadloze; in onze weefsels bekleed u van kwaliteit en een ruime keuze aan kleuren.

    19,90 € + IVA
  • Het wordt gekenmerkt door de dunne bandjes gekruist en het ontbreken van naden in het lijfje, dit lichaam dans meisje Krystal is een model van de volwassen vereenvoudigd zonder dat de bezuinigingen op de wikkel de lichaamsbouw van een kind.

    19,90 € + IVA
  • Ideaal als uniform voor dans scholen klassieke, eenvoudige lijnen en comfortabel, het lichaam van de klassieke dans en het meisje met halve mouwen Lilly is beschikbaar in zowel lycra, katoenen voering, hypo-allergeen, met een keuze van de kleuren voor de snelle levering.

    19,90 € + IVA
  • Het lichaam voor het kind Katherine is een model, een zwierig in het bijzonder geschikt voor de jeugd, maar ook verkrijgbaar in de maten voor volwassenen; de hals in een contrastkleur, en hun specifieke bijlage met de originele halfronde vorm ontdekkingen dat laat de schouderbladen tot de controle van de houding, zijn kenmerkend voor deze body voor baby...

    19,90 € + IVA
  • Hier is een stuk van de kleding voor de moderne dans wordt sterk gekenmerkt door de ruches dat betrekking heeft op de borst (dunne bandjes zijn verstelbaar): de Topper van moderne dans JZM29 is ook geschikt als kostuum.

    20,50 € + IVA
  • Perfect voor het verbeteren van een buste volwassen model slip jurk met nek achter in een bescheiden en snijden gewatteerde dat volgt en ondersteunt de borst; profilering robuuste stoffen van hoge kwaliteit en zorgen voor de levensduur van het kledingstuk, ook beschikbaar voor levering gereed in de populaire kleuren.

    20,50 € + IVA
  • Mooi in alle kleuren, het lichaam dance Fedora is een model voor volwassen vrouw op de schouder, een tank top en een brede hals aan de teen op de rug. In de eenvoud van de lijnen die dit turnpakje dans zwarte verbetert de figuur van de volwassenen: de bescheiden hals aan de voorkant zorgt voor een strapless topje dat blijft zonder oplossing van de...

    20,50 € + IVA
  • De rok dans is klassiek in dit model portfolio is zeer gebruikt door scholen zowel de les als tijdens de repetities van de shows; chiffon stof is semi-transparant, is verkrijgbaar in verschillende kleuren overeenkomen met het lichaam, ook klaar voor levering.

    20,70 € + IVA
  • Eenvoudige regels, maar is een geweldige pasvorm voor je lichaam, dans, Mirella, een model slip jurk is erg laag uitgesneden op de rug en buiten lopen van het strand iets geaccentueerd; het is ook geschikt voor tieners, want het heeft geen vorm, en omdat het mogelijk maakt de controle van de uitlijning van de bergkam van de docent.

    20,70 € + IVA
  • Regels alleen zijn eenvoudige uiterlijk van het lichaam van de klassieke dans in Alma, een model slip jurk met gekruiste riemen hoog en stiksel op de voorkant gebogen van de sottascella tot aan de dij, het traceren van de omtrek van de borsten, in de nek posterieur van de tip wordt ingenomen door een centrum naad voor een betere hechting.

    20,90 € + IVA
  • De rok te combineren met een korte top en een vrolijke, zeer kort en laag op de heupen. De rok voor moderne dans JZM30 is een patroon dat is erg jong rechte snit met zijsplit gesloten door een boog, het zegel en comfort zijn gewaarborgd door de ingebouwde slips; ook ideaal voor het wild dansen van het caribisch gebied.

    20,90 € + IVA
  • Incrociatina dans geschikt voor het gebruik in de opwarmfase, vooral in de pereodi koudste, Verkrijgbaar in katoen of lycra, in meer dan 40 verschillende kleuren te combineren met het lichaam of de uniform.

    20,90 € + IVA
  • Het is ook geschikt voor de volwassen, het lichaam van de klassieke dans meisje Ines is ideaal voor de koude maanden van het jaar of het bewijs van de open-lucht, dankzij de lange mouwen tot aan de pols en de stof (katoen of lycra) volledig gevoerd.

    20,90 € + IVA
  • Turnpakje dans lange mouwen Ines, ook beschikbaar voor levering gereed in de kleuren die het meeste nodig is, is ook geschikt voor de zeer jonge, aanpasbaar in verschillende kleuren; profilering robuuste stoffen van hoge kwaliteit en zorgen voor de levensduur van het kledingstuk.

    20,90 € + IVA
  • Het lichaam dansen met halve mouwen Darlett wordt voorgesteld in lycra met vlees-kleurige voering, anti-allergisch, in aanvulling om te worden gebruikt zoals het is, leent zich uitstekend om te worden ingericht op het plezier, of gebruikt onder een kostuum, transparant. Kan worden gemaakt van meerdere kleuren van uw keuze uit onze folders.

    20,90 € + IVA
  • Comfortabel en elegant, het lichaam halve mouwen Darina met een grote v-hals op de rug, geschikt voor tieners en volwassenen.

    21,00 € + IVA
  • Lichaam dans met bretels keuze tussen lycra of katoen met een vierkante halslijn terug en vaag olympische aan de achterkant, is het mogelijk om de uitvoering van dit patroon met v-hals en rand van een contrasterende kleur. OM HET MODEL ZIEN, KLIK DAN HIER>>

    21,30 € + IVA
Toont 29 - 56 van de 291 items
-->