Jurken dans-Finale C2809

30,66 €

36,50 €

-16%

+ IVA

5 werkdagen

Lycra en organza gecoördineerd Kleding voor de Dance Point, een model comfortabele en stijlvolle, dat kan ook leiden de kleine. De rok die tot halverwege het bovenbeen, niet te breed, is genaaid om het leven laag op het lichaam met de grote schouders met decolleté gevormd door een centraal verzameld; de bell mouwen in organza zijn zeer mild en puffend. Kleuren om uit te kiezen in onze folders.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DELLE MANICHE (CHIFFON)
COLORE DEL BODY
COLORE GONNA
Maat


De Kleding Dans-Finale dankzij de korte snede, en zeer schoon passen aan de choreografie, klassieke stijl, neo-klassieke, lyrische en muzikale; de mouwen in organza geeft het een elegante touch.

StofLycra en DVORG
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomJurken dans
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni