Jurken dans in de neoklassieke C2815

61,50 €

+ IVA

28 werkdagen

De kleding dansen in de neoklassieke Houding zijn ontworpen voor ballet en neo-klassieke, maar ook moderne-lyrische zeer bloemen, hier zult u het vinden van de perfecte kostuum. Het lichaam in lycra heeft gesneden slip jurk met halter hals en de rug recht, de lange rok van de bel is in chiffon is licht transparant en het wordt aangesloten op het lijfje met een riem van fluweel dat zorgt voor een aangenaam contrast.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
color inserción de terciopelo
COLORE GONNA
Maat


Echt deze elegante jurken van de dans neo-klassieke Houding, die combineert drie soorten stof voor een mooi contrast van helderheid en transparantie, in alle soorten en maten, maar aanbevolen voor meisjes en volwassenen.

StofLycra en Chiffon
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomJurken in de neoklassieke dans
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni