Kleding scène Inside C2810

30,24 €

36,00 €

-16%

+ IVA

5 werkdagen

Ontworpen voor de klassieke dans, maar ook perfect voor de moderne, de lyrische en muzikale romantisch. Het lichaam mouw heeft een kleine hals tot teen in het front en veel breder achter te laten de discovery op de rug; organza randen zijn de manichine ballon en de korte rok is geopend in de voorkant met een kleine overlapping, om voor de vrijheid van beweging en het maken van fijne draperen.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DELLE MANICHE (CHIFFON)
COLORE DEL BODY
COLORE DELLA GONNA (CHIFFON)
Maat


De Kleding van de scène Inside zijn met name geschikt voor oudere kinderen door de diepe v-hals op de rug; de rok aan de portefeuille en de mouwen zijn in de sluier. Het model is ook geschikt voor moderne dans en de broadway musicals.

StofLycra en Chiffon
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomKleding scene
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni