Kostuum dans rok Solaria C2529

71,00 €

+ IVA

22 werkdagen

Laat ons proberen voor te stellen het kostuum dans rok Solaria gemaakt in verschillende tinten voor een troep meisjes of feeën: wat een oogopslag! Deze jurk klassieke dans is een combinatie van zeer studeerde van kleuren, transparanties en bezuinigingen. Het lijfje is lycra ondergoed met bezuinigingen moulding is versierd met ruches, kleurrijk en een cross-vetersluiting van goud.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

COLORE DEL BODY
colore lacci incrociati sul body
COLORE ORGANZA (DVORG)
SECONDO COLORE DVORG
Maat


Het kostuum dans rok Solaria is ontworpen voor klassiek ballet en neo-klassiek als alternatief voor de tutu, of de kleine tuniek, rechte; de rok van twee volants, en het lijfje geregen tot het maken van een origineel effect. De rok genaaid om de teen heeft twee lagen van verschillende lengte, kleur en transparantie (in rasetto en sluier) en de meest korte aan de voorzijde voor het verwerken van de plooien.

StofLycra en DVORG
StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomKostuum dans rok Solaria
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni