Kostuums scène De Bruja C2501

69,00 €

+ IVA

van 4 tot 9 werkdagen

De kostuums, De Bruja lenen zich voor de tekens van de heksen, heksen, zigeuners enz., het combineren van kleuren "dramatische" als zwart, rood en paars, maar in de subtiele nuances aan te passen aan de meest romantische. Kenmerkend is het gebruik van een fluweel-gehamerd, de ruches van de mouwen blijft ook op de hals, het creëren van een soort van sjaal, de segmenten van kant, een glimp van de tule onderrok.

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

Hammered Velvet
PIZZO CLARA
Colore tulle
Maat


Het model van de kostuums voor de scène van De Bruja is zeer veelzijdig, afhankelijk van de combinatie van kleuren tussen de fluweel en kant; de rok tot op de enkels, is het niet geschikt om meisjes te klein, en zijn daarom verkrijgbaar in de maten vanaf 6 jaar.

StijlKostuums klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomKostuums
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni