Kostuum Hevy C2526

54,80 €

+ IVA

Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
5 49,32 €Tot 27,40 €

6 werkdagen

Dit kostuum is een stilering van jurken geïnspireerd door de klassieke, geschikt voor balletten zoals "De Nimf van Diana' of 'de Dochter van De Farao". De tutu is zeer kort en heeft drie lagen van tule onder een rok met zijsplitten, lycra als het lichaam naar de petticoat; de uitgesproken decolleté wordt op zijn plaats gehouden door een metalen kap nude kleur en omgeven door een draad van pailletten zeer discreet en elegant

Meer details

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Voti e valutazione clienti

Nessun cliente ha lasciato una valutazione

Calculate size

Calculate size

The measures to be taken in centimeters keeping the tape close to the body, wearing only underwear, assuming a standing position and chart using the tape measure to use tailoring, soft fabric or rubber hose.
The calculation of the size ensures a 99.9% accuracy, we assume no liability for any errors. For more information on how to take measures please see our FAQ.

Colore Lycra
Colore tulle
Colore Paillettes
Maat


Het kostuum van Hevy is een tutu is heel kort en dat bootst de eenvoud van de kleding van de klassieke griekse en romeinse, tule en lycra met een rand van pailletten.

StofLycra en tule
StijlScène klassieke dans
StretchJa
VoeringIn de voorste in de stretch stof is niet-allergeen, kleur nude
EigendomKostuum
Aanpasbare kleurenJa
% krimp op te wassenGeen krimp (* Zie wasvoorschrift in de Faq sectie)
DraagcomfortStandaard (* komt Overeen met de grootte aanbevolen door de calculator op maat)
Vervangingen en TerugProduct gemaakt op verzoek niet zorgen voor Vervanging of Return (*zie Voor meer informatie de "ruilen en retourneren" in onze Faq (veelgestelde vragen)

Recensioni